KESTÄVÄT betonilattiat VAASA, SEINÄJOKI, KURIKKA, SEKÄ KOKO LÄNSI-, ETELÄ- JA KESKI-SUOMI

Tähtilattiat Oy tarjoaa laadukkaat ja kestävät kuivasirotebetonilattiat vahvalla ammattitaidolla toteutettuna. Kuivasirotebetonilattia on suositeltava vaihtoehto etenkin lattioille, minkä täytyy kestää kulutusta ja iskuja. Asiakkaitamme ovat toiset yritykset, yksityiset kotitaloudet, maatalous, teollisuus sekä rakennusliikkeet. Toteutamme kuivasirotebetonilattiat mm. paikkakunnilla Seinäjoki, Kurikka, Vaasa, Kokkola, Lapua, Tuuri, Ähtäri, Virrat, Keuruu, Ikaalinen, Parkano, Kankaanpää, Närpiö, Karstula, Tampere, sekä laajasti Länsi-, Etelä- ja Keski-Suomen alueella.  Tarpeen vaatiessa pystymme urakoimaan kustannustehokkaasti myös kauempana. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kuivasirotebetonilattiatöistä ja palvelustamme, sekä eri mahdollisuuksista juuri sinun kohteeseesi sopivasti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

KUIVASIROTEBETONILATTIAT VARMALTA JA KOKENEELTA OSAAJALta

Autotalleissa ja pajoissa, sekä muissa kohteissa, missä lattian täytyy kestää runsasta mekaanista kulutusta ja iskuja on suositeltavaa käyttää lattiavalun yhteydessä asennettavia kuivasirotepinnoitteita, kuten esim. Neodur, Fescotop, SemQuartz tai Mastertop. Kuivasirotepinnoite kovettaa betonin pinnan ja auttaa sitä kestämään mekaanista kulutusta ja iskunkestävyyttä. Pinnoite myös lisää pinnan kemiallista kestävyyttä öljyjä ja rasvoja vastaan, ja vähentää pölyämistä. Kuivasirotepinnoituksella saadaan lattia yhdellä kertaa käyttövalmiiksi eikä se vaadi myöhempää hiontaa tai pinnoitusta. Pinnoitteita on saatavilla useita eri värejä. Kun tilaat kauttamme myös kuivasirotteet, maksat vain käytetystä määrästä, eikä työmaalle jää ylimääräisiä sirotesäkkejä lojumaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme lisää kuivasirotebetonilattioista ja eri mahdollisuuksista juuri sinun kohteeseesi sopivasti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT JA AMMATTITAITOISET KUIVASIROTEBETONILATTIAT / KESTÄVÄT BETONILATTIAT LÄNSI-, ETELÄ- JA KESKI-SUOMEN ALUEELLA

Tähtilattiat Oy tarjoaa laadukkaat ja kestävät kuivasirotebetonilattiat / kestävät betonilattiat alueella Seinäjoki, Kurikka, Vaasa, Lapua, Tuuri, Kokkola, Karstula, Kaustinen, Alavus, Saarijärvi, Ähtäri, Virrat, Jämsä, Tampere, Keuruu, Ikaalinen, Parkano, Kauhajoki, Närpiö ja lähialueet. Tarjoamme kuivasirotebetonilattiat koko Keski-, Länsi ja Etelä-Suomen alueella.