LAADUKKAAT BETONILATTIAT SEINÄJOKI, VAASA, KURIKKA, SEKÄ KOKO LÄNSI-, ETELÄ- JA KESKI-SUOMI

Tähtilattiat Oy tarjoaa laadukkaat ja kestävät betonilattiat vankalla ammattitaidolla toteutettuna kattavasti mm. alueella Seinäjoki, Kurikka, Vaasa, Kokkola, Lapua, Tuuri, Ähtäri, Virrat, Keuruu, Ikaalinen, Parkano, Kankaanpää, Närpiö, Karstula, Tampere ja lähialueet. Tarjoamme betonilattiatyöt laajasti Länsi-, Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan kauempanakin. Toteutamme betonilattiatyöt ja –pinnoitukset joustavasti ja asiakaslähtöisesti toisille yrityksille, yksityisille kotitalouksille, maataloudelle, teollisuudelle sekä rakennusliikkeille. Tarjoamme myös työvälineistön vuokrauspalvelua.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää betonilattiatöistä ja palvelustamme, sekä eri mahdollisuuksista juuri sinun kohteeseesi sopivasti.

PAlveluihimme kuuluvat mm.

· Betonilattiavalut
· Kuivasirotebetonilattiavalut
· Betonilattiahionnat
· Betonilattiapinnoitukset
· Kuivasirotemyynti

· Timanttiporaukset
· Työvälineistön vuokraus
· Uraleikkuri
· Tärylätkä

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LUJAT BETONILATTIAT TÄHTILATTIAT OY:LTA 

Olemme olleet toteuttamassa lukuisia lattiavaluja mm. omakotitaloihin ja autotalleihin Vaasan, Kurikan, Seinäjoen, sekä laajasti Länsi-, Etelä- ja Keski-Suomen alueella. 

YKSITYINEN RAKENTAJA / BETONILATTIAVALUN TOTEUTTAMINEN

1. VALMISTELU
Betonilattiavaluprojekti alkaa betonilaadun valinnasta, sen tilaamisesta, sekä työmaan / rakennuspaikan valmistelusta betonilattiavalua varten. Autamme ja ohjeistamme rakentajaa tarpeen mukaan puhelimitse, sekä mahdollisuuksien mukaan myös paikan päällä.

2. BETONILATTIAVALU
Valupäivänä työmaalle saapuessamme rakentaja ilmoittaa meille valukorkeuden jonka mukaan linjaamme betonin laseria hyväksikäyttäen. Jos kuitenkin työmaalla on paljon väliseiniä, kuten esimerkiksi saneerauskohteissa, on suositeltavaa merkitä korot valmiiksi seiniin. Tämä toimenpide nopeuttaa betonin levitystä huomattavasti ja säästää aikaa sekä rahaa kun betoninpumppausautolle ei kerry ylimääräisiä minuutteja odotusaikaa. Ennen valua tarkistetaan myös kaatolattioiden kulmat ja merkinnät.

3. VIIMEISTELY
Betonin levityksen jälkeen ja sen kuivuttua riittävästi suoritamme betonin hierron ja liippauksen joko koneellisesti tai käsin. Autotalleissa ja pajoissa, joissa lattia joutuu kestämään paljon kulutusta käytetään nykyään pääsääntöisesti lattiavalun yhteydessä asennettavia kuivasirotepinnoitteita, kuten esim. Neodur, Fescotop, SemQuartz tai Mastertop. Kuivasirotepinnoite kovettaa betonin pinnan ja auttaa sitä kestämään mekaanista kulutusta ja iskunkestävyyttä. Betonilattian kuivasirotepinnoite myös lisää pinnan kemiallista kestävyyttä öljyjä ja rasvoja vastaan ja vähentää pölyämistä. Kuivasirotepinnoituksella saadaan lattia yhdellä kertaa käytövalmiiksi, eikä se vaadi myöhempää hiontaa ja pinnoitusta. Pinnoitteita saatavilla useita eri värejä. Tilaamalla kauttamme myös kuivasirotteet, maksat vain siitä määrästä kuin ainetta käytetään eikä työmaalle jää ylimääräisiä sirotesäkkejä.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT JA AMMATTITAITOISET BETONILATTIATYÖT ja betonilattiavalut LÄNSI-, ETELÄ- JA KESKI-SUOMEN ALUEELLA

Tähtilattiat Oy tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset betonilattiatyöt ja betonilattiavalut alueella Seinäjoki, Kurikka, Vaasa, Lapua, Tuuri, Kokkola, Karstula, Kaustinen, Alavus, Saarijärvi, Ähtäri, Virrat, Jämsä, Tampere, Keuruu, Ikaalinen, Parkano, Kauhajoki, Närpiö ja lähialueet. Tarjoamme betonilattiatyöt koko Keski-, Länsi ja Etelä-Suomen alueella.